Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Sikeres rajt az NBI-ben

2008.09.06

Hazai pályán játszhatta első bajnoki meccsét a tavalyi ezüstérmes szegedi Fit World RC. A számszerű eredmény alapján sima hazai győzelem született.

Kívülről végignézve a meccset az eredményen kívül a többi már nem volt ilyen biztató. Kezdéskor hozzá nem értő szemmel is látható volt a szegedi toli „méretbeli” és a hazai csapat számbeli fölénye. Ennek ellenére sokáig kiegyensúlyozott volt a játék. Fizikailag próbálta ellenfelét megtörni a Szeged, de erőfölényét a sok hiba és figyelmetlenség miatt sokáig nem tudta kihasználni. A Pécs jól védekezett és ügyes ellentámadásokkal többször megzavarta ellenfelét, ahol láthatólag néhány ember mintha nem találta volna helyét. Két szegedi célt követően is valami ilyesmi lehetett, mikor a bal oldalon felfutó teljes 4 tagú! pécsi háromnegyed csupán egy szegedi játékossal nézhetett szembe, nem is hibáztak. A cserék hiánya és a nagy meleg a félidő végére lassan felőrölte a pécsiek erejét és egyre többször adtak munkát a dokinak is. Időnként a Pécs 10-11 emberrel is küzdve 24-5-el fordultak a csapatok.

A második félidőre néhány friss ember játékával egyre nyilvánvalóbbá váló szegedi fölény, egy-két kedélyeket borzoló szikrázóan kemény szerelés és néhány pazar megoldás ellenére inkább a szezon kezdeti gyenge formáról és bosszantó „amatőr” megoldásokról nem maradt túl emlékezetes a mai meccs. Jó esetben a másnapi NBII-es meccs vagy már a ma esti Halfeszivál gondolata okozott zavart a fejekben, de a jővő héten ilyen teljesítmény biztos kevés lesz Battán!

Mindenesetre a végeredmény alapján jól kezdődött a szezon és a végső elszámolásnál ez a fontos!

Hajrá, fiúk!

[apu]

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.